Ξαναμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον 19χρονο Λεωνίδα Στεργίου της Σεν Γκάλεν

Νέα σενάρια από το εξωτερικό για τον Ολυμπιακό και τον 19χρονο ομογενή αμυντικό Λεωνίδα Στεργίου που ανήκει στην Σεν Γκάλεν.

Ξαναμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον 19χρονο Λεωνίδα Στεργίου της Σεν Γκάλεν

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Λεωνίδα Στεργίου της Σεν Γκάλεν εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια με τον Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν οι Πειραιώτες όντως έριχναν σοβαρές ματιές προς τον 19χρονο ομογενή αμυντικό που έχει μεγαλώσει και έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στην Ελβετία.

Νεότερες πληροφορίες λοιπόν από το εξωτερικό φέρνουν τους Πειραιώτες να ασχολούνται ξανά με τον Στεργίου. Μάλιστα, δεν μπλέκουν μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά και ομάδες από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως την Αταλάντα, την Βαλένθια και την Σεβίλλη.

Λέγεται ότι ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να κοιτάζει σοβαρά τον Στεργίου και πώς δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα και κάποια κίνηση προς την Σεν Γκάλεντ.

Σε αυτό το σημείο, ωστόσο, οφείλουμε να τονίσουμε ότι δεν πρόκειται για μία απλή υπόθεση. Ο Στεργίου έχει συμβόλαιο με τους Ελβετούς έως το καλοκαίρι του 2024, ενώ στο πρόσφατο συμβόλαιο που υπέγραψε, υπάρχει και σχετικός όρος για ρήτρα αποδέσμευσης.

Πόσο είναι το ύψος της ρήτρας; Φημολογείται ότι είναι στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Κατά συνέπεια, δεν είναι και τόσο εύκολη περίπτωση.

Ο 19χρονος αμυντικός έχει παίξει στις μικρές Εθνικές ομάδες της Ελβετίας, αλλά όχι στην ανδρών και φέτος έχει 29 παρουσίες με την Σεν Γκάλεν.