Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης. Πολλές αλλαγές και νέο σύστημα για τους Πειραιώτες.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Κλειστά χαρτιά προτίμησε να κρατήσει ο Πέδρο Μαρτίνς στην προπόνηση της Τρίτης με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ήταν δεδομένο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα προχωρούσε σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και πράγματι έτσι έγινε.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας παρατάσσονται στο ματς με τους Αρκάδες σε διάταξη 4-4-2 και πολλά νέα πρόσωπα. Ο Κρίστινσον θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Λαλά και τον Ρέαμπτσιουκ να παίζουν στα άκρα της άμυνας. Αβραάμ και Σεμέδο θα συνθέσουν το αμυντικό δίδυμο.

Στα χαφ η δυάδα θα είναι ο Καμαρά με τον Τιάγκο Σίλβα, ενώ στα άκρα θα παίξουν οι Βαλμπουενά, Βρουσάι και οι Χασάν, Κάιπερς θα είναι το επιθετικό δίδυμο. Μία ενδεκάδα, δηλαδή που έχουν συνηθίσει να την βλέπουμε στα παιχνίδια του Κυπέλλου.

Οι έντεκα του Ολυμπιακού είναι οι Κρίστινσον, Λαλά, Σεμέδο, Αβραάμ, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Σίλβα, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Χασάν, Κάιπερς