ΟΦΗ: Μέσα και ο Νίκος Μαρινάκης

Ευχάριστα τα νέα της προπόνησης της Τετάρτης (21/4) για τον Νίκο Νιόπλια. Ο προπονητής του ΟΦΗ είδε και τον Νίκο Μαρινάκη να μετέχει σε όλο το πρόγραμμα.

ΟΦΗ: Μέσα και ο Νίκος Μαρινάκης

Μία επιπλέον λύση για τον Νίκο Νιόπλια ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης στο Αλκαζάρ με αντίπαλο την ΑΕΛ. Ο Νίκος Μαρινάκης έβγαλε την προπόνηση της Τετάρτης (21/4) και υπολογίζεται για τη συνέχεια. Θυμίζουμε πως την Τρίτη (20/4) μπήκαν σε φουλ πρόγραμμα και οι Γιαννούλης, Σαρντινέρο.

«Μετά τους Κώστα Γιαννούλη και Adrian Sardinero, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά για δεύτερη διαδοχική μέρα, o Νίκος Νιόπλιας είδε με ικανοποίηση και τον Νίκο Μαρινάκη να συμμετέχει σε όλο το πρόγραμμα προπόνησης που έγινε το πρωί στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και τακτικής και δε συμμετείχε σ’ αυτό ο Βασίλης Σηφάκης λόγω ενοχλήσεων στον ορθό κοιλιακό, με την κατάστασή του να επαναξιολογείται τις επόμενες ημέρες.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισαν οι Juan Neira, Luc Castaignos και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, με τους Πασχάλη Στάικο, Κοσμά Τσιλιανίδη, Adil Nabi και Felipe Souza να κάνουν θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (22/4), στις 11:00.

Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Vahid Selimovic, κλήθηκε στην Εθνική Λουξεμβούργου για τους φιλικούς αγώνες με την Νορβηγία (2/6) και την Σκωτία (6/6)».