ΠΑΕ ΑΕΛ: Αίτημα για ξένους διαιτητές σε όλα τα ματς των πλέι άουτ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με επιστολή στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ ζητά ξένους διαιτητές σε όλα τα ματς των πλέι άουτ στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

ΠΑΕ ΑΕΛ: Αίτημα για ξένους διαιτητές σε όλα τα ματς των πλέι άουτ

Στην ΑΕΛ έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία και στα πλέι άουτ. Για αυτόν τον λόγο η ΠΑΕ και ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας, έστειλαν επιστολή την Τετάρτη (21/4) σε ΕΠΟ, ΚΕΔ και Μαρκ Κλάτενμπεργκ και ζητούν τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές των πλέι άουτ να ορίζονται μόνο ξένοι διαιτητές. Ακόμη και στο VAR.

«Κατά την τελευταία συνάντηση που είχαμε με διαβεβαιώσατε ότι οι διαιτητές των αγώνων Play - Out, θα είναι αποκλειστικά της δικής σας επιλογής και έντιμοι και διεθνείς.

Ενώ αυτό με διαβεβαιώσατε στον τελευταίο αγώνα μας, απέναντι στην ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, ορίσατε σαν διαιτητή τον Διαιτητή Διαμαντόπουλο, ο οποίος έκανε τα πάντα από το 1’ έως το 93’ λεπτό, ώστε η ομάδα μας να ηττηθεί όπως προκύπτει και από το video του αγώνα.

Επειδή το Σάββατο 24.4.2021 η ομάδα μας δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της απέναντι στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

Επειδή είναι αδιανόητο σε αδιάφορο αγώνα των Play– Off να διαιτητεύουν ξένοι διεθνείς διαιτητές και τους καθοριστικούς αγώνες των Play– Out να διαιτητεύουν, είτε κακοί Έλληνες διαιτητές, είτε Έλληνες διαιτητές που έχουν δώσει πολλά δικαιώματα στο παρελθόν και από την διαιτησία τους να κρίνετε η τύχη ιστορικών ομάδων.

ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ όπως στις 3 τελευταίες αγωνιστικές όλους τους αγώνες των Play– Out να ορίσετε τόσο ως διαιτητές, όσο και ως χειριστές VAR ξένους διεθνείς αξιόπιστους διαιτητές» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή της η ΠΑΕ ΑΕΛ.