Με νέα πρόσωπα ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του στον Ρέντη για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά αναμένεται να δούμε αρκετά νέα πρόσωπα.

Με νέα πρόσωπα ο Ολυμπιακός

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός που την Τετάρτη υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (17:15, NS1) για την 5η αγωνιστική των play off της Super League. Οι Πειραιώτες την Κυριακή ηττήθηκαν από τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς που η εικόνα τους ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλή.

Ο Ολυμπιακός πρώτα απ' όλα θέλει να τα αφήσει πίσω όλα όσα έγιναν την Κυριακή το βράδυ στην Τούμπα και να πάρει τη νίκη κόντρα στους Αρκάδες. Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Άλλωστε την Κυριακή υποδέχεται την ΑΕΚ και φυσικά δεν πρόκειται να κάνει εκτεταμένο ροτέισον σε αυτό το παιχνίδι.

Στην προπόνηση της Τρίτης με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον με τον Αστέρα Τρίπολης ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες. Ο Πορτογάλος δεν έδειξε τι έχει στο μυαλό του, αλλά σίγουρα θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Ο Κένι Λαλά είναι ένας παίκτης που αναμένεται να τον δούμε να παίζει βασικός στον αγώνα με τους Αρκάδες. Ένα μήνα μετά την τελευταία του συμμετοχή ο Γάλλος αναμένεται να βρεθεί ξανά στην αρχική ενδεκάδα. Ο Καμαρά είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην ενδεκάδα, ενώ από 'κει και πέρα παίκτες όπως ο Βρουσάι, ο Φορτούνης και ο Βαλμπουενά διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.