Επίσημο: Τέλος ο Ρενάτο Σάντος από τον Βόλο

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ΠΑΕ Βόλος με τον Ρενάτο Σάντος. Ανακοινώθηκε την Τρίτη (20/4) το «διαζύγιο» με τον Πορτογάλο επιθετικό που είχε αποκτηθεί τον Δεκέμβριο. 

Επίσημο: Τέλος ο Ρενάτο Σάντος από τον Βόλο

Ο Ρενάτο Σάντος ανακοινώθηκε στις 14 Δεκεμβρίου από την ΠΑΕ Βόλος και τέσσερις μήνες μετά αποχωρεί. Την Τρίτη (20/4) η διοίκηση ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 29χρονο ακραίο επιθετικό που αποκτήθηκε το χειμώνα με στόχο να καλύψει το κενό του Αμρ Ουάρντ που πήγε στον ΠΑΟΚ αλλά ο Πορτογάλος δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Ρενάτο Σάντος, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος για το «διαζύγιο» με τον Ρενάτο Σάντος.

Ο Ρενάτο Σάντος ξεκίνησε την καριέρα του στη Ρίο Αβε και ακολούθησαν οι Μορεϊρένσε, Ντεσπορτίβο Αβες και Μποαβίστα, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια και πριν έρθει στη χώρα μας για τον Βόλο, αγωνιζόταν στη Μάλαγα έχοντας 57 συμμετοχές και 2 γκολ.

Μάλιστα το όνομα του Πορτογάλου πριν από έναν χρόνο περίπου είχε ακουστεί και για την ομάδα της ΑΕΚ. Ο Σάντος είχε 13 συμμετοχές στη Super League και μία ασίστ στον αγώνα με τη Λαμία στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ενώ στο Κύπελλο Ελλάδας μέτρησε μία συμμετοχή στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ.