ΟΦΗ: Μέσα Σαρντινέρο, Γιαννούλης

Στον ΟΦΗ την Τρίτη (20/4) ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ το ερχόμενο Σάββατο στο Αλκαζάρ.

ΟΦΗ: Μέσα Σαρντινέρο, Γιαννούλης

Επιστροφή στις προπονήσεις την Τρίτη (20/4) για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Οτεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκος Νιόπλιας είδε τους Σαρντινέρο, Γιαννούλη να μπαίνουν στην προπόνηση.

Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του τον αγώνα με την ΑΕΛ το Σάββατο στο Αλκαζάρ. Έναν ακόμη...τελικό στη «μάχη» για την παραμονή, απέναντι στην ομάδα της Λάρισας που επίσης...καίγεται.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Τρίτης (20/4), την πρώτη της εβδομάδας καθώς τη Δευτέρα (19/4) οι Κρητικοί είχαν ρεπό.

«Με τους Adrian Sardinero και Κώστα Γιαννούλη να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (20/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προπόνηση της ομάδας μας, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου (24/4) με την ΑΕΛ.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο, ασκήσεις ευκινησίας και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νίκος Μαρινάκης, με τους Juan Neira, Luc Castaignos και Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη να κάνουν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Θεραπεία συνέχισαν οι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Adil Nabi και Felipe Souza.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Ricardo Vaz, με άδεια για οικογενειακούς λόγους.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (21/4), στις 11:00».