Επίσημο: Τέλος ο Λόπεθ από τον Βόλο

Παρελθόν αποτελεί και τυπικά από τον Βόλο ο Άνχελ Λόπεθ. Η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε την Τρίτη (20/4) το «διαζύγιο» με τον Ισπανό τεχνικό.

Επίσημο: Τέλος ο Λόπεθ από τον Βόλο

Ο Άνχελ Λόπεθ αποτελεί από την Τρίτη (20/4) και επίσημα παρελθόν από τον Βόλο. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Ισπανό προπονητή, κάτι που ήταν γνωστό από τη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία της με τον Ισπανό τεχνικό Άνχελ Λόπεθ και τον βοηθό του Βιτσιόζο Μπουένο Ντάνιελ.

Βόλος: Τέλος ο Άνχελ Λόπεθ!

Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον Άνχελ Λόπεθ για την προσφορά του στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας τη φετινή περίοδο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρα του.

Ο Άνχελ Λόπεθ θα παραμείνει για πάντα φίλος της ομάδας».

Βόλος: Συνεχίζει με Μπράτσο στον πάγκο

Ο Κώστας Μπράτσος θα είναι ο προπονητής του Βόλου μέχρι το τέλος της σεζόν και στα τρία ματς που μένουν για την ολοκλήρωσή της.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Άνχελ Λόπεθ στον «κυανέρυθρο» πάγκο θα αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή στην ομάδα της Μαγνησίας στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές της μεγάλης κατηγορίας.

Ο τεχνικός Άνχελ Λόπεθ είχε συνάντηση με τον Αχιλλέα Μπέο τη Δευτέρα (19/4) και έγινε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, αφού η ΠΑΕ βρίσκεται σε αναζήτηση άλλου τεχνικού αν και η ομάδα έχει κάνει εξαιρετική πορεία και αυτή τη στιγμή είναι στην πρώτη θέση των πλέι άουτ.