Ολυμπιακός: Παίρνει ξανά ευκαιρίες ο Βρουσάι

Ο Μάριος Βρουσάι είναι έτοιμος να πάρει ξανά ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς και ίσως αυτό γίνει στο αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ολυμπιακός: Παίρνει ξανά ευκαιρίες ο Βρουσάι

Ξεκάθαρα ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δείξει ότι εμπιστεύεται τον Μπρούμα και του έχει δώσει φανέλα βασικού σε αρκετά παιχνίδια. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει παίξει σε αρκετά ματς, όμως, από την άλλη δεν έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά.

Ο 26χρονος εξτρέμ είναι παίκτης αξίας, όμως, δεν θα κριθεί στα ματς που απομένουν. Έχει σχηματιστεί εικόνα για τον Μπρούμα για το τι μπορεί να κάνει και τι όχι. Από εδώ και στο εξής, όμως, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τον Μάριο Βρουσάι να επιστρέψει στη δράση και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο νεαρός ακραίος επιθετικός τη στιγμή που είχε πάρει φανέλα βασικού και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς τραυματίστηκε και έμεινε αρκετά πίσω. Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Βρουσάι ήταν στις 21 Φεβρουαρίου. Έπαιξε στο ματς με τον Άρη στο "Γ. Καραϊσκάκης" και από τότε έχει μείνει εκτός.

Ο 22χρονος εξτρέμ έχει καταφέρει κι έχει επιστρέψει σε χρόνο ρεκόρ στις προπονήσεις, αλλά ακόμα δεν έχει χρησιμοποιηθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς. Στα ματς που απομένουν είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ένας από τους παίκτες που διεκδικεί φανέλα βασικού.