Ολυμπιακός: Έτοιμοι Σεμέδο, Χασάν

Ρούμπεν Σεμέδο και Αχμέντ Χασάν τέθηκαν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ολυμπιακός: Έτοιμοι Σεμέδο, Χασάν

Ο Ολυμπιακός πήγε στην Τούμπα και γι' ακόμα μία φορά είχε σημαντικές απουσίες, οι οποίες κατά κύριο λόγο αφορούσαν στην άμυνα. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε στη διάθεση του τον Ρούμπεν Σεμέδο, τον Ουσεϊνού Μπα και τον Αχμέντ Χασάν.

Οι Πειραιώτες, όμως, έχουν παιχνίδι την Τετάρτη (17:15), αφού υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης για την 5η αγωνιστική των play off και τη Δευτέρα επέστρεψαν κανονικά στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους γι' αυτό το ματς.

Τα νέα είναι ευχάριστα από την προπόνηση της Δευτέρας, αφού Ρούμπεν Σεμέδο και Αχμέντ Χασάν προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τους Αρκάδες. Για τους δύο ποδοσφαιριστές από την πρώτη στιγμή είχε ειπωθεί από το ιατρικό επιτελείο ότι δεν ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Είχε φανεί πως δεν ήταν τόσο σοβαρά τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν.

Από την άλλη όσον αφορά στον Ουσεϊνού Μπα και τη Δευτέρα ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και όλα δείχνουν ότι χάνει και τον αγώνα της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης. Θυμίζουμε ότι ο Σενεγαλέζος είχε νιώσει ενόχληση στη μέση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.