ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-0: Κάιπερς: «Θα ήταν άλλο ματς αν είχαμε σκοράρει στο α' μέρος»

Ο Ούγκο Κάιπερς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μάθει από αυτή την ήττα.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-0: Κάιπερς: «Θα ήταν άλλο ματς αν είχαμε σκοράρει στο α' μέρος»

Ο Ούγκο Κάιπερς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία λεπτά του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα είχε και μία ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Βέλγος επιθετικός μετά το τέλος του ματς επισήμανε ότι το σημαντικό είναι η ομάδα του να μάθει από αυτό το ματς και πως θα ήταν όλα διαφορετικά αν είχε σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά ο Ούγκο Κάιπερς μίλησε:

Για το ματς: Είμαστε απογοητευμένοι. Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε. Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Δεχτήκαμε το γκολ γρήγορα στο δεύτερο μέρος και στη συνέχεια δεχτήκαμε και το δεύτερο γκολ. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκόραρε.

Για τις ευκαιρίες του πρώτου μέρους: Θα ήταν άλλο παιχνίδι αν είχαμε σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να διαβάσουμε αυτή την ήττα και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Για το τι θα μάθει από αυτή την ήττα ο Ολυμπιακός: Αρκετά πράγματα θα μάθουμε. Πιστεύω ότι δουλεύουμε πολύ καλά τη σεζόν. Είναι μόνο μία ήττα. Δεν είναι κακή ήττα για τη χρονιά μας.