ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-0: Ζίφκοβιτς: «Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη»

Ο Άντριγια Ζίφκοβιτς πέτυχε τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Ολυμπιακού και μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι όλη η ομάδα ήθελε πολύ αυτή την επιτυχία.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-0: Ζίφκοβιτς: «Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη»

Ο Άντριγια Ζίφκοβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Πέτυχε τα δύο γκολ που χάρισαν τη νίκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι ήθελαν πολύ αυτή την επιτυχία και γι' αυτό την πανηγύρισαν έντονα.

Αναλυτικά ο Άντριγια Ζίφκοβιτς μίλησε:

Για το αν το περίμεναν καιρό: Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι δυνατός. Προετοιμαστήκαμε σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και ήρθαμε εδώ αποδεικνύοντας τι μπορούμε να κάνουμε.

Για το αν ήταν μία δήλωση χαρακτήρα από τον ΠΑΟΚ: Ήταν δύσκολο σίγουρα. Όλοι ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για να δώσουν το 200% των δυνατοτήτων μας.

Για το πώς θα σχολίαζε τα δικά του γκολ: Στο πρώτο γκολ η πρώτη σκέψη που μου ήρθε ότι έπρεπε να σουτάρω. Έπιασε ένα τέλειο σουτ και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Ο Ομάρ έκανε μία καταπληκτική πάσα. Εγώ έκανε την κίνηση μου, είδα τον τερματοφύλακα που έκανε την έξοδο και σούταρα με τη μία για να σκοράρω.

Για τον πανηγυρισμό του: Ναι, γιατί το θέλαμε πάρα πολύ. Θέλαμε να νικήσουμε γιατί έγινε αυτή η εκτόνωση συναισθημάτων.

Για την εσωτερική του αλλαγή: Η αλλαγή είχε αμυντικούς προσανατολισμού. Είδαμε ότι ο αντίπαλος είχε κάνει κάποιες εσωτερικές αλλαγές και μετακινήθηκα προς τα εκεί για να δώσω βοήθειες στον Μπάμπα και τον Κρέσπο.

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη: Ήταν πολύ σημαντική νίκη για βαθμολογικούς σκοπούς γιατί τη χρειαζόμασταν για να ανέβουμε στην κατάταξη, ενώ και για ψυχολογικούς λόγους ήταν σημαντική νίκη.

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: Θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι η ομάδα άξιζε να πάρει καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που πήρε. Το αξίζει όλη η ομάδα και ο οργανισμός.