ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-0: Γκαρσία: «Καθαρή νίκη, επιβράβευση για τους κόπους μας» (vid)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη επί του Ολυμπιακού και αποτέλεσμα που δικαιώνει την δουλειά και προετοιμασία των παικτών του για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-0: Γκαρσία: «Καθαρή νίκη, επιβράβευση για τους κόπους μας» (vid)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, ήταν όλο χαμόγελα μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε και για λίγο στα Ελληνικά πέρα από την συνήθη βοήθεια του μεταφραστή. Ο Ουρουγουανός κόουτς του «δικεφάλου του βορρά» σχολίασε: «Σήμερα αγωνιστήκαμε κόντρα σε μία ομάδα που έχει έναν ξεκάθαρο τρόπο να επιτεθεί. Εμείς κάναμε κάποιες αλλαγές και προσαρμογές. Ήταν μία καθαρή νίκη. Συγχαρητήρια για όλη την ομάδα. Νομίζω ότι το αξίζαμε πολύ για την εμφάνιση αυτή και τη νίκη. Δουλέψαμε πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα. Αυτό μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για μία επιβράβευση. Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι. Κερδίσαμε έναν αγώνα και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να βελτιωθούμε...

Νομίζω όλα οφείλονται στον μόχθο των ποδοσφαιριστών. Δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις καλά παιχνίδια και να μην παίρνεις αυτό που αξίζεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι ποδοσφαιριστές το καταλαβαίνουν, συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά και ακούν αυτά που πρέπει. Θέλουν να βελτιωθούν και έχουν διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα την προσωπικότητά τους και το μυαλό τους. Σε κάποιες δύσκολες στιγμές βλέπεις αρκετά πράγματα και αν έχεις το μυαλό σου εκεί που πρέπει, τότε βελτιώνεσαι, γιατί γνωρίζεσαι με όλους αυτούς που βρίσκονται στο περιβάλλον σου».

Για τον Ζίφκοβιτς: «Όλοι οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουν. Ο Ζίφκοβιτς πέτυχε δύο γκολ και δεν έχει θέμα σε ποια πλευρά θα αγωνίζεται. Στην άλλη πλευρά έχουμε τον Ελ Καντουρί και γνωρίζαμε ότι λόγω του Ραμαζανιού είναι λίγο δύσκολο εξαιτίας της διατροφής του να είναι στο 100% σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Ολυμπιακός έκανε μία εσωτερική αλλαγή, φέρνοντας έναν γρήγορο ποδοσφαιριστή από εκείνη την πλευρά και θέλαμε να γίνουμε πιο συμπαγείς σε εκείνο το κομμάτι».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Ως ποδοσφαιριστής δεν σκεφτόμουν το μακροπρόθεσμο μέλλον, το ίδιο ισχύει και τώρα που είμαι προπονητής. Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε τώρα για αυτό. Εννοείται ότι χρειάζεται ένας σωστός σχεδιασμός για να δούμε τι πήγε καλά και τι όχι από την αρχή της σεζόν. Αυτή τη στιγμή παρόλο που μπορώ να πω πολλά, δεν είναι το κατάλληλο τάιμινγκ για να μιλήσουμε».