Παναθηναϊκός - Άρης 1-2: Βέλεθ: «Εδώ και δύο εβδομάδες παίζουμε με παίκτη λιγότερο» (vid)

Σύμφωνα με τον Φραν Βέλεθ, η νέα ήττα του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ, αυτή τη φορά από τον Άρη (1-2), οφείλεται στην αποβολή του Μαουρίσιο. Ωστόσο ο Ισπανός μπακ το προχώρησε λίγο περισσότερο...

Παναθηναϊκός - Άρης 1-2: Βέλεθ: «Εδώ και δύο εβδομάδες παίζουμε με παίκτη λιγότερο» (vid)

Στην αποβολή του Μαουρίσιο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου απέδωσε ο Φραν Βέλεθ την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη (1-2) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός των «πρασίνων» όταν ρωτήθηκε τι έφταιξε και ο Παναθηναϊκός έχασε τον αγώνα απάντησε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Όμως η στιγμή της αποβολής του Μαουρίσιο άλλαξε από εκεί και πέρα όλο το παιχνίδι».

Στην επισήμανση ότι η ομάδα του δεν έβγαλε καμία αντίδραση μετά την αποβολή του Βραζιλιάνου απάντησε μάλλον... σαν να μην κατάλαβε την παρατήρηση. «Είναι δύο εβδομάδες τώρα που τελειώνουμε τον αγώνα παίζοντας με δέκα παίκτες...», είπε, κάνοντας έτσι αναφορά και στην αποβολή του Πούγγουρα στο προηγούμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου το «τριφύλλι» ηττήθηκε και πάλι (3-1).

Αμέσως μετά βέβαια ο Βέλεθ έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν ψάχνει για δικαιολογίες και πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να βγάζει περισσότερο κουράγιο σε παρόμοιες δύσκολες καταστάσεις...