Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των play off της Super League.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον  ΠΑΟΚ

Την περασμένη εβδομάδα ο Ολυμπιακός κατέκτησε και μαθηματικά το 46ο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδιάφορος στα ματς που απομένουν μέχρι το φινάλε. Οι Πειραιώτες απόψε αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και φυσικά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν με χαλαρότητα ένα τέτοιο παιχνίδι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι υποχρεωμένος σε ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι να παίξει χωρίς να έχει στη διάθεση του βασικά του στελέχη. Ρούμπεν Σεμέδο, Αχμέντ Χασάν και Ουσεϊνού Μπα έμειναν εκτός αποστολής και δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο προπονητή.

Έτσι ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας επέλεξε να ξεκινήσει με τον Σα κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα ξεκινούν οι Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος και Χολέμπας.

Στη δεξιά πλευρά επιλέχθηκε ο Ανδρούτσος και στην αριστερή ο Ρέαμπτσιουκ. Στα χαφ Εμβιλά και Μπουχαλάκης θα είναι και πάλι οι βασικοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Την τριπλέτα της επίθεσης του Ολυμπιακού συνθέτουν οι Μασούρας, Μπρούμα στα άκρα και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή.