Ο Βρουσάι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τον ΠΑΟΚ και το νταμπλ

Ο Μάριο Βρουσάι παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ

Ο Βρουσάι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τον ΠΑΟΚ και το νταμπλ

Με αφορμή την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 19:30 ο Μάριος Βρουσάι μίλησε στη NOVA.

LIVE: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (19:30)

Ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους «ασπρόμαυρους», στην κατάκτηση του πρώτου του πρωταθλήματος με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά και το Κύπελλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Ήμασταν χαρούμενοι αρχικά που κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό. Μετά τη λήξη του αγώνα ήμασταν για ακόμα ένα λόγο χαρούμενοι γιατί κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Τα συναισθήματα είναι πάντα ωραία σε τέτοιες στιγμές, όλοι όσοι αγωνιζόμαστε θέλουμε να κατακτάμε τίτλους και τώρα θέλουμε και το Κύπελλο».

Για το εάν πίστευε ότι θα πάρει πρωτάθλημα με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού: «Πάντα το είχα σαν όνειρο πρώτα από όλα να βρίσκομαι στην πρώτη ομάδα και όταν έγινε αυτό έβαζα καινούργιους στόχους και να σκέφτομαι άλλα πράγματα όπως το πρωτάθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας δεν έχει τελειώσει κάτι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά δεν θέλουμε να χάνουμε και θα πάμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το νταμπλ: «Όπως πέρυσι έτσι και φέτος θέλουμε να κάνουμε το ίδιο, είναι ο επόμενος στόχος μας».