Super League Playoffs: Δράση σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ, «φιέστα» σε... Τούμπα!

Παναθηναϊκός - Άρης (18/4, 15:00), ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης (18/4, 17:15) και ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (18/4, 19:30) περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των Playoffs.

Super League Playoffs: Δράση σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ, «φιέστα» σε... Τούμπα!

Την Κυριακή 18 Απριλίου διεξάγεται η 4η αγωνιστική των Playoffs της Super League με τρεις αναμετρήσεις σε Λεωφόρο, ΟΑΚΑ και Τούμπα.

Στις 15:00 (LIVE στο fosonline.gr) ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τη νίκη: Οι «πράσινοι» με τρίποντο θέλουν να περάσουν στην τρίτη θέση, οι «κίτρινοι» θέλουν να «κλειδώσουν» την 2η, περιμένοντας και το αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Στις 17:15 (LIVE στο fosonline.gr) η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρας Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση θέλει να ζευγαρώσει τις διαδοχικές νίκες, την ίδια στιγμή που οι Αρκάδες θέλουν να σπάσουν το ρόδι στο μίνι πρωτάθλημα, όντες τελευταίοι με 44 βαθμούς.

Τέλος, στις 19:30 (LIVE στο fosonline.gr) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στην Τούμπα. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην έχουν ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, καθώς έχουν ήδη κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, ωστόσο έχουν λόγους γοήτρου για να περάσουν με νίκη από την Τούμπα. Αντιθέτως, οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν ένα καλό αποτέλεσμα για να διατηρηθούν στην 3η θέση, χωρίς να ανησυχούν τι θα κάνουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League:

Κυριακή 18/4
15:00 Παναθηναϊκός - Άρης
17:15 ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης
19:30 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ