Ολυμπιακός: Δεν είναι ξεγραμμένος ο Φορτούνης για την ενδεκάδα στην Τούμπα

Μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να «έδειξε» τον Μασούρα και τον Μπρούμα στην προπόνηση για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (18/4, 19.30), αλλά ο Φορτούνης δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

Ολυμπιακός: Δεν είναι ξεγραμμένος ο Φορτούνης για την ενδεκάδα στην Τούμπα

Ο Κώστας Φορτούνης δεν ήταν στις βασικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς στο διπλάκι που έκανε στον Ρέντη ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (18/4, 19.30).

Το ότι δεν ήταν στις αρχικές επιλογές, δεν σημαίνει κιόλας ότι δεν θα ξεκινήσει.

Έως και αργά το βράδυ του Σαββάτου (17/4), ο Φορτούνης με τους Μασούρα και Μπρούμα «έπαιζε» ουσιαστικά επί ίσοις όροις για τις δύο θέσεις των εξτρέμ. Δύο εκ των τριών θα βρεθούν στην ενδεκάδα, με τον Ματιέ Βαλμπουενά από την πλευρά του να μην συγκεντρώνει καμία πιθανότητα λόγω και της μεγάλης του απραξίας. Τουλάχιστον, αυτό άφησε να εννοηθεί ο Μαρτίνς για τον Γάλλο από τις δοκιμές που έκανε.

Ο Βαλμπουενά δεν ήταν πουθενά στην «πρόβα», ούτε στο 3-4-3, ούτε στο 4-3-3. Αντιθέτως, ο Φορτούνης χρησιμοποιήθηκε κάποια στιγμή και αυτό ίσως να δείχνει ότι ο Μαρτίνς δεν έχει καταλήξει για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα άκρα της επίθεσης.

Να θυμίσουμε ότι και με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή (11/4), ο Φορτούνης δεν φαινόταν ότι θα ξεκινούσε, αλλά τελικά ο Μαρτίνς τον προτίμησε αντί του Μπρούμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον για τις συγκεκριμένες θέσεις, αυτές των εξτρέμ, ο Πορτογάλος τεχνικός θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για το ποιον από τους Φορτούνη, Μασούρα ή Μπρούμα θα αφήσει εκτός αρχικού σχήματος.