Η ανησυχία για Σισέ και η... τρέλα του Σενεγαλέζου

Γιατί «πάγωσαν» το απόγευμα στο Ζέεφελντ με τον νεαρό στόπερ και τι έκανε στη συνέχεια και τους... τρέλανε όλους!

Η ανησυχία για Σισέ και η... τρέλα του Σενεγαλέζου

Είχε και απρόοπτο η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη άσκηση τακτικής ο Παπέ Σισέ βρέθηκε στο έδαφος και από τις αντιδράσεις του φαινόταν ότι πονούσε αρκετά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δίτερμα τακτικής και ο 22χρονος στόπερ σε προσπάθεια του να αποφύγει "αντίπαλο" του φάνηκε να του γυρίζει το δεξί του γόνατο. Αμέσως βρέθηκε στο έδαφος και η προπόνηση διεκόπη για μερικά λεπτά. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν πάνω από τον Σισέ για να δουν τι συνέβη με τον συμπαίκτη τους. Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος αμέσως μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Σισέ αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον γιατρό της ομάδας και τον Αλεξί Ρομαό, ο οποίος ήταν ο πρώτος που έσπευσε να δει τι συνέβη με τον συμπαίκτη. Η πρώτη εικόνα φαινόταν ότι ο νεαρός στόπερ έχει πάθει ζημιά και ήταν έδειχνε να είναι αρκετά εκνευρισμένος από το γεγονός ότι τραυματίστηκε.

Εξετάστηκε από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο και όσο περνούσε η ώρα ο ίδιος έδειχνε να αισθάνεται πολύ καλύτερα. Χαρακτηριστικό της "τρέλας" του Σισέ είναι πως σηκώθηκε και πήγε να μπει στο γήπεδο να συνεχίσει την προπόνηση. Με την παρέμβαση του Χρήστου Θέου και του Φρανσουά Μοντέστο ο Σενεγαλέζος δεν μπήκε ξανά στο γήπεδο.

Ο γιατρός του Ολυμπιακού αμέσως ενημέρωσε και τον Πέδρο Μάρτινς για την κατάσταση της υγείας του παίκτη. Γι' αρκετά λεπτά οι δύο άνδρες προσπαθούσαν να πείσουν τον νεαρό κεντρικό αμυντικό ότι δεν πρέπει να μπει ξανά στο γήπεδο. Ο ίδιος έδειχνε να είναι καλύτερα, ενώ και οι Ρομαό, Ελαμπντελαουί του εξηγούσαν πως πρέπει να μείνει απ' έξω.

Όπως αναφέρει και η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Σισέ δεν έχει κάτι το σοβαρό, αλλά θα εξεταστεί ξανά το Σάββατο για να αποφασιστεί αν θα παίξει στο φιλικό με τη Βάτενς. Η ουσία είναι ότι υπήρξε μία ανησυχία, αλλά και ότι ο ποδοσφαιριστής δεν κρατιόταν και ήθελε σαν… τρελός να μπει να προπονηθεί!