ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-1: Χριστοδουλόπουλος: «Δεν αξίζουμε να παλεύουμε για τη σωτηρία»

Ο «χρυσός» σκόρερ του Ατρομήτου, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε για το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις επί του ΟΦΗ.

ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-1: Χριστοδουλόπουλος: «Δεν αξίζουμε να παλεύουμε για τη σωτηρία»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο 1-1 του Ατρομήτου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, καθώς χάρη σε δικό του τέρμα στις καθυστερήσεις η ομάδα του έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Κρήτη.

«Το γκολ έχει πάντα την ίδια αίσθηση, είτε το πετυχαίνεις στο 1ο λεπτό, είτε στο τελευταίο. Αυτά τα ωραία θα έπρεπε να ζούμε και να μιλάμε και όχι για αυτές τις καταστάσεις που ζούμε τώρα. Δεν αξίζει στον Ατρόμητο να παλεύει για τη σωτηρία του. Με όλο το σεβασμό που έχως σε όλες τις φανέλες δεν ξέρω πώς φτάσαμε ως εδώ και να μιλάμε για σωτηρία, ιστορικές ομάδες όπως εμείς, ο ΟΦΗ, η ΑΕΛ και ο Παναιτωλικός», είπε αρχικά ο έμπειρος επιθετικός και κατέληξε:

«Όποιος δεν βλέπει το άγχος μας να πάρουμε αποτέλεσμα, να πάρουμε τη νίκη, απλά εθελοτυφλεί. Πήραμε σπουδαίο βαθμό, αλλά δεν θα πω ότι είναι σαν νίκη. Η νίκη είναι νίκη. Κίνητρό μου όταν μπήκα ήταν να μην χάσουμε».