Ποιες άλλες ομάδες κοιτάζουν τον Σίντνεϊ Ταβάρες που είναι στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού

Ο 19χρονος Πορτογάλος χαφ Σίντνεϊ Ταβάρες της Λέστερ, που συζητιέται στον Ολυμπιακό, βρίσκεται μεταξύ άλλων και στις ατζέντες των Μπενφίκα, Σπόρτινγκ, Σεβίλλης και Νις.

Ποιες άλλες ομάδες κοιτάζουν τον Σίντνεϊ Ταβάρες που είναι στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού

Επιβεβαιώνεται από την Αγγλία η πληροφορία που υπάρχει για σοβαρές ματιές του Ολυμπιακού στον Σίντνεϊ Ταβάρες της Λέστερ. Ο 19χρονος Πορτογάλος χαφ που έχουν ξεχωρίσει στο λιμάνι, είναι μία δύσκολη υπόθεση, όχι όμως και ακατόρθωτη.

Στο Νησί απορούν με το γεγονός ότι η Λέστερ δεν τα έχει βρει μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του που εκπνέει το καλοκαίρι. Προ ημερών υπήρχε ρεπορτάζ που ήθελε τον Ταβάρες να αρνείται πρόταση για 4ετές συμβόλαιο.

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να είναι μαζί με άλλες τέσσερις ομάδες πρώτης γραμμής που περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις με τον Ταβάρες και το αν θα ανανεώσει ή όχι τη συνεργασία του με τις «αλεπούδες».

Η Μπενφίκα, η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, η Σεβίλλη, η Νις και ο Ολυμπιακός είναι οι πέντε ομάδες που κοιτάζουν ζεστά την περίπτωσή του, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι Άγγλοι.

Όσο για τα ποσά; Το ότι η πλευρά του παίκτη ζητάει κάτι παραπάνω από ένα εκατομμύριο ως πριμ υπογραφής, είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Άλλωστε, πρόκειται για έναν παίκτη που έκανε ολόκληρο ταξίδι άνθρωπος της Μπαρτσελόνα για να τον παρακολουθήσει από κοντά όταν αγωνιζόταν στην Κ23 της Λέστερ και ο κόουτς των «αλεπούδων» Μπρένταν Ρότζερς είχε πει τον χειμώνα ότι θέλει να τον κρατήσει, γιατί ήταν από τους πρώτους παίκτες που του είχαν κάνει «κλικ» από τους «μικρούς» της Λέστερ.

Από εκεί και πέρα, τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης είναι υψηλά, αλλά όχι εκτός κυβικών του Ολυμπιακού. Το μείζον ζητούμενο είναι πώς θα αντιμετωπίσουν οι Πειραιώτες τις υπόλοιπες ομάδες που καραδοκούν. Για να σας φέρουμε και ένα παράδειγμα, υπέρβαση θα είναι ο Μπελχαντά που θέλει ένα συμβόλαιο άνω των 2 εκατομμυρίων και όχι ο Ταβάρες.

Μην ξεχνάμε ότι οι Πειραιώτες έδωσαν πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ για τον Πέπε, κοντά στο εκατομμύριο στην ΛΑΣΚ για να πάρει τον... Μπρούνο πριν από δύο καλοκαίρια (σ.σ. αναφέρουμε ενδεικτικά δύο περιπτώσεις που δεν «έπιασαν» στον Ολυμπιακό), ενώ ο 19χρονος χαφ της Λέστερ, εκτός από το πριμ υπογραφής, αναζητάει ένα συμβόλαιο λίγο κάτω από μισό εκατομμύριο. Δεν είναι λοιπόν μία υπόθεση που θα είναι εξ αρχής χαμένη για τον Ολυμπιακό, εφόσον αποφασίσει να κάνει κίνηση.

Η ουσία είναι ότι υπάρχει θέμα Σίντνεϊ Ταβάρες και Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή είναι στα... σπάργανα, καθώς θα πρέπει να ξεκαθαρίσει οριστικά το αν θα ανανεώσει ή όχι με την Λέστερ. Αν δεν ανανεώσει, τότε όλα είναι πιθανά, καθώς ο παίκτης βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην ερυθρόλευκη ατζέντα...