Ολυμπιακός: Προβάδισμα Ελ Αραμπί έναντι Χασάν για το ματς της Τούμπας

Ο Αχμέντ Χασάν μπορεί να σκόραρε δύο φορές εναντίον του Παναθηναϊκού, αλλά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί παραμένει το φαβορί για να ξεκινήσει στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (18/4, 19.30).

Ολυμπιακός: Προβάδισμα Ελ Αραμπί έναντι Χασάν για το ματς της Τούμπας

Ο Χασάν έκανε... θραύση απέναντι στον Παναθηναϊκό. Εκείνος ήταν που κατάφερε λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου να φέρει το ντέρμπι στα ίσα και στο δεύτερο ημίχρονο να αξιοποιήσει την μπαλιά-ξυραφιά του Μπρούμα από τα δεξιά, κάνοντας την προβολή από κοντά.

Τι σημαίνουν όλα αυτά ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (18/4, 19.30); Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Μαρτίνς είχε στο μυαλό του τον Αιγύπτιο στράικερ για να πάρει φανέλα βασικού κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Ωστόσο, το γεγονός ότι μπήκε στις προπονήσεις κάνοντας ατομικό πρόγραμμα και όχι το κανονικό με τους συμπαίκτες του, δίνει ένα προβάδισμα στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ακόμα δεν έχει μπορεί να ειπωθεί κάτι με σιγουριά, καθώς απομένει ακόμη μία προπόνηση προτού αναχωρήσει η ερυθρόλευκη αποστολή για την Θεσσαλονίκη.

Πάντως, ο Αχμέντ Χασάν θέλει σαν τρελός να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ και στην προπόνηση του Σαββάτου (17/4) θα φανεί τελικά αν εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα ή όχι ο Ελ Αραμπί έναντι του «Φαραώ».

Κατά τ’ άλλα, ο Μαρτίνς έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές σε πρόσωπα στις εναπομείναντες αγωνιστικές, έτσι ώστε να δώσει χρόνο και σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον στην Τούμπα, με εξαίρεση την άμυνα (νοκ άουτ ο Μπα, αμφίβολος ο Σεμέδο). Πιο πιθανό φαντάζει να δούμε πολλά νέα πρόσωπα στο ματς της Τετάρτης (21/4) με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.