Άρης: Ανεβάζουν στροφές Μπεναλουάν και Κάτσε

Ο Γιόχαν Μπεναλουάν και ο Εργκούς Κάτσε συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης του Άρη.

Άρης: Ανεβάζουν στροφές Μπεναλουάν και Κάτσε

Ολοκληρώνεται το Σάββατο (17/4) η προετοιμασία του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (18/4, 15:00).

Ο Γιόχαν Μπεναλουάν και ο Εργκούς Κάτσε συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ οι Μπρούνο Γκάμα και Μπρούνο Φελίπε έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (18/04, 15:00), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, ταχύτητες, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι τακτικής) με τους Γιόχαν Μπεναλουάν και Εργκυς Κάτσε να συμμετέχουν στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ οι Μπρούνο Γκάμα και Μπρούνο Φελίπε έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

* Οι ποδοσφαιριστές, καθώς και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας υποβλήθηκαν σε νέα τεστ κορωνοϊού και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά».