Ολυμπιακός: Προφυλάσσεται ο Μπα ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Ουσεϊνού Μπα δεν θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον  ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ολυμπιακός: Προφυλάσσεται ο Μπα ενόψει ΠΑΟΚ

Η μέση που τόσο πολύ έχει ταλαιπωρήσει φέτος τον Ουσεϊνού Μπα φαίνεται ότι δεν θα τον αφήσει τόσο εύκολα σε ησυχία. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αποχώρησε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λόγω νέας ενόχλησης που ένιωσε.

Το πρόβλημα δεν έχει ξεπεραστεί στο 100% με τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό να μην μπορεί να λάβει μέρος στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική των play off.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δείξει και στο παρελθόν ότι δεν ρισκάρει με ποδοσφαιριστές που δεν είναι στο 100%. Έτσι θα κάνει και με τον Ουσεϊνού Μπα. Από τη στιγμή που ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού ένιωσε πάλι ενόχληση στη μέση και δεν έχει καταφέρει να μπει σε φουλ ρυθμό προπόνησης, ο κόουτς των πρωταθλητών δεν έχει σκοπό να ρισκάρει.

Έτσι πρόθεση του 50χρονου Πορτογάλου είναι να κρατήσει τον Ουσεϊνού Μπα εκτός από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Δεν θα είναι στα πλάνα του για την αναμέτρηση της Κυριακής, ενώ για τον ίδιο λόγο είχε χάσει το πρώτο παιχνίδι με την Άρσεναλ για τη φάση των "16" του Europa League.

Να σημειώσουμε ότι ο Ουσεϊνού Μπα όπως γράφει και το "ΦΩΣ" στο σημερινό του φύλλο απουσιάζει στη Γαλλία προκειμένου πάρει μία δεύτερη γνώμη για το πρόβλημα με τη μέση του.