Ατομικό οι Μπα και Παπασταθόπουλος

Επέστρεψαν στον Ρέντη την Πέμπτη (15/4) οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το τριήμερο ρεπό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ουσεϊνού Μπα και Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ατομικό οι Μπα και Παπασταθόπουλος

Παρελθόν αποτελεί το... δωράκι του Πέδρο Μαρτίνς. Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν μία μέρα παραπάνω (τριήμερο ρεπό αντί για διήμερο όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο) και την Πέμπτη (15/4) επέστρεψαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (18/4, 19.30).

Δύο εκ των αμυντικών του Ολυμπιακού, ωστόσο, κινήθηκαν σε ατομικούς ρυθμούς. Ο λόγος για τον Ουσεϊνού Μπα και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Και οι δύο προέρχονταν από τραυματισμούς στα ματς που προηγήθηκαν, με αποτέλεσμα να μην μπουν με το πόδι στο... γκάζι στην επιστροφή της ομάδας σε ρυθμούς προπονήσεων ενόψει ΠΑΟΚ.

Ο μεν Μπα είχε αντικατασταθεί στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, γιατί τον έπιασαν ξανά οι πόνοι στη μέση. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που το είχε ξεπεράσει, αλλά του επανεμφανίστηκε μετά από τρεις εβδομάδες. Την Πέμπτη (15/4) λοιπόν δεν ακολούθησε το πρόγραμμα των υπολοίπων, αλλά δεν εκφράζεται σε πρώτη φάση κάποια αμφιβολία για τη συμμετοχή του στο ματς της Τούμπας. Βέβαια, τα πάντα θα εξαρτηθούν από την εικόνα που θα παρουσιάσει ο Σενεγαλέζος στόπερ στις δύο προπονήσεις που απομένουν.

Όσο για τον Παπασταθόπουλο; Περισσότεο για προληπτικούς λόγους πήγε πιο συντηρητικά στον Ρέντη. Μην ξεχνάμε ότι είχε αποχωρήσει στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τέσσερις μέρες αργότερα δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα και αγωνίστηκε κανονικά. Δεν τίθεται δηλαδή θέμα απουσίας του στο ματς με τον ΠΑΟΚ.