Επίσημο: Στον Άρη ο Ναζλίδης

Παίκτης των «κιτρίνων» είναι και με τη... βούλα από την Παρασκευή ο μέχρι πρότινος φορ της Λάρισας, Θωμάς Ναζλίδης. 

Επίσημο: Στον Άρη ο Ναζλίδης

Στο ρόστερ του Άρη ανήκει κι επίσημα από την Παρασκευή (29/6) ο Θωμάς Ναζλίδης, καθώς η απόκτησή του ανακοινώθηκε από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ομάδας της Θεσσαλονίκης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Θωμά Ναζλίδη. O 30χρονος μεσοεπιθετικός, που γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1987 στη Θεσσαλονίκη, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας. Ο ΑΡΗΣ θα είναι η έκτη ομάδα στην καριέρα του Θωμά Ναζλίδη, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ιωνικό Διαβατών και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον Μακεδονικό.

Τη σεζόν 2010-2011 έκανε το άλμα στη Super League ως ποδοσφαιριστής της Καβάλας. Η επόμενη τετραετία τον βρήκε στον Πλατανιά. Στην ομάδα των Χανίων είχε συνολικά 87 συμμετοχές και 23 γκολ, μέχρι το 2015, που αποχώρησε με προορισμό τη Βέροια (40 συμμετοχές, 5 γκολ). Τις δύο τελευταίες σεζόν (2016-2017, 2017-2018) αγωνίζονταν στη Λάρισα, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού (συνολικά 57 συμμετοχές και 17 γκολ).

«Ευτυχισμένος που ανήκω στην οικογένεια του Άρη»

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Θωμάς Ναζλίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης.

«Όλοι γνωρίζουν πόσο πολύ ήθελα να φορέσω τη φανέλα της ομάδας. Ένα παιδικό όνειρο έγινε πραγματικότητα. Είμαι ευτυχισμένος, που ανήκω πλέον στην οικογένεια του ΑΡΗ και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΑΡΗ και τον πρόεδρο κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Ο ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου να πετύχει τους στόχους της και τη νέα χρονιά να φτάσει ψηλά. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο, που είναι άλλωστε ο “καθρέπτης” για κάθε ποδοσφαιριστή».