Τον αντικαταστάτη του Παπέ Σισέ ψάχνουν στην Σεντ Ετιέν

Ο τεχνικός της Σεντ Ετιέν, Κλοντ Πιελ άρχισε ήδη την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Παπέ Σισέ που αναγκαστικά γυρίζει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, δίχως αυτό να σημαίνει ότι θα μείνει κιόλας.

Τον αντικαταστάτη του Παπέ Σισέ ψάχνουν στην Σεντ Ετιέν

Όλα όσα είχε γράψει το «ΦΩΣ» την περίοδο της διακοπής του Μαρτίου ήρθαν να τα επιβεβαιώσουν οι Γάλλοι και συγκεκριμένα ο τεχνικός της Σεντ Ετιέν, Κλοντ Πιελ με τις διαδικασίες που έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο λόγος για το τέλος της συνεργασίας των «στεφανουά» με τον Παπέ Σισέ, λόγω της αδυναμίας τους να καλύψουν τη ρήτρα των 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Ευχαριστημένοι είναι με τον Σενεγαλέζο στόπερ, αλλά δεν έχουν το πορτοφόλι για να βγάλουν τόσα πολλά χρήματα από τα ταμεία τους για να τον κάνουν δικό τους με κανονική μεταγραφή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες λοιπόν, η ενημέρωση που έχουν οι ρεπόρτερ της Σεντ Ετιέν είναι, ότι ο τεχνικός Κλοντ Πιελ έχει αρχίσει ήδη την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Σισέ.

Ο Γάλλος προπονητής μάλιστα φέρεται να έχει ως πρώτο στόχο τον Άντριο Γκαβιλόν που ανήκει στην Ίντερ και παίζει δανεικός στην Λοριάν.

Ο Σισέ θα γυρίσει αναγκαστικά στον Πειραιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι θα παραμείνει κάτοικος Ρέντη έως και το τέλος του καλοκαιριού.

Ναι μεν το πιθανότερο είναι να αξιοποιηθεί στα προκριματικά του Champions League όσο διάστημα θα είναι στον Ρέντη, όμως, και ο ίδιος φέρεται να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον γαλλικών ομάδων. Οπότε, πιο πιθανό φαντάζει το σενάριο να γυρίσει στην Ελλάδα και κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι να αποχωρήσει ξανά από το λιμάνι για άλλες πολιτείες.