Μπόλονι: «Να ρωτήσουμε τον Θεό για το αν θα επιστρέψουμε στις νίκες»

Δηλώσεις στη NOVA παραχώρησε ο Λάζλο Μπόλονι ενόψει του εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη για την τέταρτη αγωνιστική των play off.

Μπόλονι: «Να ρωτήσουμε τον Θεό για το αν θα επιστρέψουμε στις νίκες»

Τον Άρη θα αντιμετωπίσει στην έδρα του ο Παναθηναϊκός την Κυριακή (18/4, 15:00) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των play off.

Με αφορμή τον αγώνα ο Λάζλο Μπόλονι παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA τονίζοντας πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν βρίσκεται τυχαία στη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής των «πράσινων»:

Για το αν είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών: «Αυτό πρέπει να το ρωτήσουμε στον Θεό… Δουλέψαμε καλά πάντως και κοιτάμε για το καλύτερο. Η ερώτηση σας έχει μεγάλο βάρος και εγώ δεν θέλω να παίζω με τις λέξεις».

Για το αν είναι έτοιμοι για το ματς με τον Άρη: «Καταλαβαίνω την ερώτηση. Δύσκολη λέξη το “έτοιμοι”, ποτέ δεν θα είμαστε… γιατί πάντα θέλουμε το καλύτερο. Θέλουμε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και αυτές οι ανεπάρκειες μας οδηγούν στο να βελτιωνόμαστε. Η τελειότητα δεν θα έρθει ποτέ. Δουλεύουμε σκληρά και ξέρουμε πως θα παίξουμε κόντρα σε μια ομάδα που είναι δεύτερη για καιρό. Έχουμε συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης που έχουμε σε κάθε ματς».

Για τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του Άρη: «Θα μπορούσα να πως όχι δεν γνωρίζω τίποτα ή ναι ξέρω τα πάντα. Είναι μια ομάδα με καλή κινητικότητα με ευέλικτους παίκτες. Δεν είναι τυχαία στη δεύτερη θέση. Τον σεβόμαστε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί απέναντί τους».