Δεν ασχολείται καν ο Μαρτίνς με τα σενάρια για Αλ Χιλάλ

Οι Πορτογάλοι αποκάλυψαν ενδιαφέρον της Αλ Χιλάλ για τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά δεν ιδρώνει το αφτί του τεχνικού του Ολυμπιακού.

Δεν ασχολείται καν ο Μαρτίνς με τα σενάρια για Αλ Χιλάλ

Το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς είναι απολύτως φυσιολογικό να βρίσκεται σε λίστες διαφόρων ομάδων. Οι επιτυχίες του με τον Ολυμπιακό έχουν κάνει «γκελ» από την Βραζιλία έως την Σαουδική Αραβία.

O Jogo: «Η Αλ Χιλάλ ενδιαφέρεται για τον Μαρτίνς»

Εσχάτως κυκλοφόρησε το σενάριο ότι η Αλ Χιλάλ που είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ασίας, έχει βάλει στο στόχαστρο τον Πορτογάλο τεχνικό.

Τι λένε οι πληροφορίες; Πρώτον, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό από πλευράς Αλ Χιλάλ για τον Μαρτίνς και δεύτερον, ακόμα και να υπήρχε, ο κόουτς του Ολυμπιακού δεν θα έμπαινε καν στη διαδικασία να συζητήσει το ενδεχόμενο να έφευγε από την Ελλάδα για να συνέχιζε την προπονητική του καριέρα στην Σαουδική Αραβία.

Ο Μαρτίνς είναι σε μία διαδικασία που προετοιμάζει μεταξύ άλλων και την επόμενη χρονιά. Ο τιμ μάνατζερ Θοδωρής Κοκκινάκης και ο Ενρίκες (βοηθός Μαρτίνς) βρίσκονται στο εξωτερικό και κοιτάζουν για προπονητικά κέντρα που θα χρησιμοποιήσουν την περίοδο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας.

Συν τοις άλλοις, θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Μαρτίνς έχει πει πολλές φορές και σε πρόσφατες συνεντεύξεις του κιόλας, πώς μία προοπτική στην Premier League θα τον ιντρίγκαρε. Μόνο τότε θα υπήρχε πιθανότητα να έφευγε από τον Ολυμπιακό.

Δεν εννοούμε ότι αν αύριο του χτυπήσει την πόρτα μια αγγλική ομάδα, θα πει αμέσως το «ναι», γιατί δεσμεύεται με συμβόλαιο, ενώ υπάρχει και μία σχετική ρήτρα.

Η ουσία είναι ότι η φωτιά που πήγε να ανάψει με την Αλ Χιλάλ, έσβησε με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν ασχολείται ο Μαρτίνς με τους Σαουδάραβες και με τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς από τον Περσικό Κόλπο ή την Βραζιλία.