Νιόπλιας για Ατρόμητο: «Το ματς της χρονιάς για τον ΟΦΗ»!

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο (17/4, 15.00) ως το «ματς της χρονιάς»!

Νιόπλιας για Ατρόμητο: «Το ματς της χρονιάς για τον ΟΦΗ»!

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του στις δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη (15/4) για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο στην Κρήτη. Το χαρακτήρισε ως «ματς της χρονιάς» για την ομάδα του, στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Συγκεκριμένα είπε τα εξής: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εδώ που βρίσκεται. Όπως και η δική μας ομάδα. Μπερδεύτηκε όλη τη διάρκεια της σεζόν και βρέθηκε κι αυτός να παίζει τη χρονιά του. Μια ομάδα με καλούς παίκτες, αλλά υστερεί πολύ στην ομαδικότητα».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Θα το θεωρήσω το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να βρούμε το κουμπί, αυτό που είχαμε πάντα, την έδρα μας. Να την εκμεταλλευόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Μπορούμε να το κάνουμε, το δείξαμε με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο να είμαστε ενεργοί και να μην έχουμε την ίδια παθητικότητα που είχαμε με τον Απόλλωνα. Κάθε παιχνίδι που φεύγει δεν ξανάρχεται».