ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΕΕΦΕΛΝΤ: Όλα καλά με τον Ομάρ, στις 19:00 φτάνει ο Μασούρας

Κανονικά έβγαλε όλη την πρωινή προπόνηση ο Νορβηγός, ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται στην Αυστρία το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΕΕΦΕΛΝΤ: Όλα καλά με τον Ομάρ, στις 19:00 φτάνει ο Μασούρας

Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν ανησύχησαν για την κατάσταση της υγείας του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος στη χθεσινή πρωινή προπόνηση ένιωσε ένα σφίξιμο στον δεξί προσαγωγό και αποχώρησε.

Ο Νορβηγός στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής συμμετείχε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα δείχνοντας πως ξεπέρασε το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός την Πέμπτη το πρωί. Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως ο Ομάρ παρά το γεγονός ότι έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για το μέλλον του έχει αρκετή όρεξη στις προπονήσεις και μάλιστα δείχνει διάθεση. Είναι μία πολύτιμη μονάδα για τον Ολυμπιακό και ο Πορτογάλος προπονητής τον υπολογίζει κανονικά.

Στο μεταξύ στις 18:00 τοπική ώρα αναμένεται να φτάσει στην Αυστρία το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Μασούρας. Ο νεαρός μπακ που έχει ανακοινωθεί επίσημα από τους Πειραιώτες θα είναι σε λίγη ώρα στην Αυστρία και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό λογικά θα την κάνει αύριο το πρωί. Δεν προλαβαίνει να προπονηθεί το απόγευμα, αφού την ώρα που θα φτάνει στην Αυστρία θα ξεκινάει η προπόνηση των "ερυθρόλευκων".