Ο Μπρούμα και το… ψάξιμο του Ολυμπιακού για εξτρέμ

Ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση ακραίου επιθετικού, αλλά υπάρχει πάντα σε εκκρεμότητα και ο Μπρούμα, ο οποίος είναι δανεικός από την Αϊντχόφεν.

Ο Μπρούμα και το… ψάξιμο του Ολυμπιακού για εξτρέμ

Η σεζόν έχει μπει στην τελική της ευθεία και ο Ολυμπιακός δεδομένα έχει βγει στην αγορά και αναζητεί ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ του και θα τον κάνουν ακόμα καλύτερο την επόμενη χρονιά. Οι Πειραιώτες κοιτάζουν παντού, εξετάζουν όλες τις λεπτομέρειες και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να πει κανείς ότι έχουν εστιάσει σε μία συγκεκριμένη θέση.

Είναι βέβαιο, ωστόσο, ότι μία από τις βασικές τους προτεραιότητες για το ερχόμενο καλοκαίρι είναι φυσικά ο εξτρέμ. Την επόμενη σεζόν ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει έναν παίκτη για τα άκρα της επίθεσης του, ο οποίος θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο γήπεδο.

Ο ακραίος επιθετικός θα είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού και αυτό το καλοκαίρι, όμως, έχει θέματα που πρέπει να λύσει και από το υπάρχον ρόστερ. Ένα από αυτά είναι ο Μπρούμα. Ο Πορτογάλος είχε σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και ο δανεισμός του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Είναι γνωστό πως η οψιόν αγοράς που έχει μπει είναι ύψους 6 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός φυσικά δεν πρόκειται να φτάσει αυτό το ποσό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σε εκτίμηση τον Μπρούμα και το έχει δείξει και με τον τρόπο που τον διαχειρίζεται. Θέλει να μείνει ο συμπατριώτης του στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την πορεία των συζητήσεων με την Αϊντχόφεν. Το συγκεκριμένο θέμα ο Ολυμπιακός θέλει να λήξει γρήγορα και όχι να τραβήξει όλο το καλοκαίρι, διότι υπάρχουν και τα προκριματικά και σε αυτά πρέπει να υπάρχουν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς οι ποδοσφαιριστές που θα προσπαθήσουν να βάλουν την ομάδα στους ομίλους του Champions League.