ΑΕΚ: Κανένα θέμα προπονητή αυτή την στιγμή, έχουμε τον Χιμένεθ!

Αντίδραση της ΑΕΚ στα δημοσιεύματα περί επαφών με άλλους προπονητές κι επανάληψη της πρόσφατης ρήσης του Δημήτρη Μελισσανίδη ότι η ομάδα συνεχίζει με τον Μανόλο Χιμένεθ

ΑΕΚ: Κανένα θέμα προπονητή αυτή την στιγμή, έχουμε τον Χιμένεθ!

Ούτε η νίκη επί του Άρη ανέστειλε τα μεταγραφικά σενάρια για αναζήτηση νέου προπονητή με την ΑΕΚ να επιστρέφει επικοινωνιακά στη ρήση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη, την επαύριο της 5αρας (1-5) από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Όταν πλην του εξάψαλμου του είχε διευκρινίσει ότι - κόντρα στις προβλέψεις εκείνων των ημερών - ο Μανόλο Χιμένεθ παραμένει στον πάγκο.

Έτσι προκείμενου να σταματήσει η ονοματολογία που οργιάζει για την «επόμενη μέρα» στον πάγκο από «Ένωση» ξεκαθαρίστηκε ότι τη δεδομένη στιγμή με τους στόχους όλους «ανοικτούς» έχει επικεντρωθεί η προσοχή εκεί:

«Προπονητής της ομάδας, όπως ο ίδιος ο Μελισσανίδης πρόσφατα και στην πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν το διευκρίνισε και μάλιστα ενώπιον των ποδοσφαιριστών, είναι ο Μανόλο Χιμένεθ που ανέλαβε την ΑΕΚ και είναι προς τιμήν του, σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Και με προπονητή τον Χιμένεθ συνεχίζουμε κανονικά, με την ομάδα να μην έχει βγει εκτός στόχων για αυτή τη χρονιά. Εξακολουθεί να διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στα Play Off, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας με ένα ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη που για εμάς είναι τελικός», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Και καταλήγουν: «Δεν έχει κριθεί τίποτα απολύτως για να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα απολύτως και καμία απολύτως απόφαση δεν έχει παρθεί. Και αυτή η άκρατη προπονητολογία που έχει αναπτυχθεί κάνει πολύ κακό πρώτα στην ομάδα και μετά στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές».