ΑΕΚ: Επάνοδος Μαχαίρα στις προπονήσεις, μπαίνουν και οι Λόπες, Αλμπάνης, Βασιλαντωνόπουλος

Με τον νεαρό Θεοδώση Μαχαίρα να βγάζει το πρόγραμμα των υπολοίπων επανήλθε στις προπονήσεις η ΑΕΚ, από την Πέμπτη αναμένεται η επιστροφή και των Λόπες, Αλμπάνη και Βασιλαντωνόπουλου. 

ΑΕΚ: Επάνοδος Μαχαίρα στις προπονήσεις, μπαίνουν και οι Λόπες, Αλμπάνης, Βασιλαντωνόπουλος

Μετά το ρεπό της Δευτέρας οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν το πρωί της Τετάρτης στις προπονήσεις, στα Σπάτα, ξεκινώντας την προετοιμασία για τον, Κυριακάτικο, αγώνα, με τον Αστέρα Τρίπολης, στο ΟΑΚΑ.

Στα θετικά η επιστροφή του Θεοδόση Μαχαίρα σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Ωστόσο η επάνοδος του σήμανε ότι απουσίασε μια 10αδα παικτών.

Συν τον Σιμόες που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την αρθροσκόπηση στο δεξιό αστράγαλο.

Πιο συγκεκριμένα οι Έλντερ Λόπες, Χρήστος Αλμπάνης και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος ακολούθησαν θεραπεία εκ νέου, ωστόσο το ευχάριστο είναι πως και οι τρεις στην προπόνηση της Πέμπτης αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα των υπολοίπων αφού η θεραπεία ήταν περισσότερο προληπτικού χαρακτήρα.

Από εκεί και πέρα οι Όλεγκ Νταντσένκο, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ εκτός ήταν και ο Σάκχοφ, ο οποίος αναμένεται να κάνει εξετάσεις και τεστ ανίχνευσης για να διαπιστωθεί αν εξακολουθεί αν πάσχει από κορονοϊό (για δεύτερη φορά).

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.