Τι είπε ο στενός συνεργάτης του Μαρτίνς στον Γαβαλά

Ο Αντόνιο Ενρίκες αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Γαβαλά μετά το 3-1 επί του Παναθηναϊκού.

Τι είπε ο στενός συνεργάτης του Μαρτίνς στον Γαβαλά

Μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου εκτυλίχθηκαν πολλές ωραίες στιγμές στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους της ομάδας να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο στενός συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνς, ο Αντόνιο Ενρίκες αποκάλυψε στα social media τον διάλογο που είχε με τον Νίκο Γαβαλά. Ο διευθυντής επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ μετά το 3-1 επί του "αιώνιου" αντίπαλου έκανε λόγο για τις καλύτερες ημέρες στην ιστορία του Ολυμπιακού.

«Αυτές είναι οι καλύτερες ημέρες στην ιστορία του Ολυμπιακού. Το ποδόσφαιρο είναι υψηλού επιπέδου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γαβαλάς με τον Αντόνιο Ενρίκες να αποκαλύπτει τον διάλογο που είχαν οι δύο άνδρες στα αποδυτήρια.

«Την περασμένη Κυριακή που τραβήξαμε αυτήν τη φωτογραφία, ο Νίκος μου είπε ότι ήταν πολύ χαρούμενος που η ομάδα έχει αυτό το προπονητικό επιτελείο στον Ολυμπιακό. Και του απάντησα πως είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε κάποιον σαν και εκείνον μαζί μας. Σε ευχαριστώ, Νίκο», ανέφερε ο στενός συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνς.

“São os melhores dias na história do Olympiacos. O futebol é de alto nível.” Niko Gavalas. ...

Δημοσιεύτηκε από António Henriques στις Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021