Το «μεγάλο σχέδιο» του Μαρτίνς, το μέλλον του και τα 2 χρόνια συνεχούς δράσης

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε συνέντευξη σε πορτογαλικό ραδιόφωνο και μίλησε ακόμη και για το μέλλον του στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Το «μεγάλο σχέδιο»  του Μαρτίνς, το μέλλον του και τα 2 χρόνια συνεχούς δράσης

Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα της προπονητικής του καριέρας και στην Πορτογαλία είναι περιζήτητος. Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «tsf» και αναφέρθηκε ακόμη και στο μέλλον του στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας τονίζοντας ότι δεν έχει ολοκληρώσει το πρότζεκτ.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά. Παίζουμε σχεδόν δύο χρόνια ασταμάτητα. Παρότι έχουμε μακροπρόθεσμο πλάνο, μπορώ να πω ότι το σχεδιάζουμε ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα επί 18 μήνες. Είναι μια υπέροχη εμπειρία γνώσης, έχουμε μεγαλώσει πολύ μαζί της. Έχουμε ένα σταθερό σύνολο, στο οποίο οι παίκτες ξέρουν τον προπονητή και ο προπονητής τους παίκτες».

Για το αν θα παραμείνει στους Πειραιώτες μέχρι τον Ιούνιο του 2022, όταν και λήγει το συμβόλαιό του: «Έχουμε ανολοκλήρωτο πρότζεκτ μπροστά μας».

Για την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό: «Ήταν απαραίτητο να κάνουμε μια πλήρη αναδιάρθρωση, να δημιουργήσουμε μια νέα φιλοσοφία για τον σύλλογο και την ομάδα. Δημιουργήθηκε το "μεγάλο σχέδιο ", το οποίο μας επέτρεψε να κατακτήσουμε αυτά που πετύχαμε. Πολλοί νέοι παίκτες, πολλές αποχωρήσεις και μια νέα φιλοσοφία, ένα εντελώς διαφορετικό έργο. Η ομάδα έπαιξε καλά και έδειξε σημάδια ότι δημιουργείται ένα πολύ δυνατό γκρουπ. Το είχαν καταλάβει όλοι. Ο πρόεδρος, οι οπαδοί που είναι πάντα απαιτητικοί και μας υποστήριζαν. Υπήρχε υπομονή γιατί η ομάδα ανταποκρινόταν και έδινε αγώνες με μεγάλη ποιότητα, είχε εξέλιξη».

Για το Champions League: «Η ομάδα χτυπήθηκε από κορωνοϊό σε κρίσιμες στιγμές στο Champions League. Αυτό ήταν που δεν μας επέτρεψε να μονομαχήσουμε με την Πόρτο για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Σίτι και η Πόρτο ήταν οι καλύτερες ομάδες στον όμιλο και με την αξία τους κατάφεραν να περάσουν. Με την Άρσεναλ είχαμε πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει το έργο μας. Ήταν θετική πορεία, αλλά θέλαμε περισσότερα και θα προσπαθήσουμε τη νέα σεζόν».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας