ΠΑΣ Γιάννινα: «Θα δώσουμε τα πάντα για να βρεθούμε στον τελικό Κυπέλλου»

Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ Γιάννινα έθεσε τους στόχους της φετινής σεζόν που είναι η πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου και η πρώτη θέση στα πλέι άουτ.

ΠΑΣ Γιάννινα: «Θα δώσουμε τα πάντα για να βρεθούμε στον τελικό Κυπέλλου»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης να επικοινωνήσει ορισμένα πράγματα που αφορούν τους φετινούς στόχους. Ίσως ήθελε να εξηγήσει ότι μόνο αδιάφορος δεν είναι στα πλέι άουτ. Και το λέμε αυτό, γιατί ακούστηκαν πολλά περί αδιαφορίας του «Άγιαξ» στο ματς με την Λαμία, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 1-2 στην Ήπειρο.

Ο ΠΑΣ λοιπόν με την ανακοίνωση ξεκαθάρισε προς όλους τους τόνους, ότι οι στόχοι δεν είναι άλλοι από την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου και από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι άουτ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους της ομάδας μας για τη διαρκή και έμπρακτη συμπαράσταση στη φετινή μας προσπάθεια για μια πορεία που αρμόζει στον ΠΑΣ όλων των Ηπειρωτών».

«Δίνουμε σε όλους την υπόσχεση ότι θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο της πρώτης θέσης στα play out του πρωταθλήματος και να φτάσουμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το αξίζει η πόλη, το αξίζει η ομάδα, το αξίζει η Ήπειρος».