Το Κόπα Άφρικα που βάζει στην εξίσωση κι άλλον επιθετικό στον Ολυμπιακό

Ελ Αραμπί και Χασάν θα λείψουν από τον Ολυμπιακό σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο της επόμενης σεζόν με το Κόπα Άφρικα να έχει βάλει στην κουβέντα το θέμα απόκτησης φορ.

Το Κόπα Άφρικα που βάζει στην εξίσωση κι άλλον επιθετικό στον Ολυμπιακό

Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αχμέντ Χασάν έχουν δημιουργήσει ένα αξιοζήλευτο δίδυμο στην επίθεση του Ολυμπιακού. Δύο φορ με τρομερή έφεση στο σκοράρισμα και χωρίς να μπορείς να ξεχωρίσεις ποιος είναι ο βασικός και ποιος όχι. Ο Ολυμπιακός πριν μήνες "έδεσε" γι' ακόμα μία χρονιά τον Μαροκινό επιθετικό, ενώ με τον Αιγύπτιο έχει συμβόλαιο έως το 2023.

Επί της ουσίας οι Πειραιώτες έχουν λύσει το θέμα της επίθεσης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό δεν ισχύει, όμως, στο 100%, διότι μπορεί να έχει δύο εξαιρετικούς επιθετικούς, αλλά από την άλλη υπάρχει και ένα σοβαρό πρόβλημα στον ορίζοντα που θέλει να το λύσει από νωρίς η ομάδα του Πειραιά.

Αναφερόμαστε φυσικά στο… αγκάθι του Κόπα Άφρικα, στο οποίο έχει προκριθεί και το Μαρόκο και η Αίγυπτος. Και στις δύο εθνικές καλούνται Ελ Αραμπί, Χασάν κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών του σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Κάπως έτσι έχει μπει εδώ και καιρό στην εξίσωση το θέμα του επιθετικού. Γίνεται αντιληπτό, ωστόσο, ότι δεν είναι κάτι που "καίει" άμεσα την ομάδα του Πειραιά, αλλά στο βάθος του καλοκαιριού θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό. Σε πρώτη φάση ο Πέδρο Μαρτίνς θα θέλει να τσεκάρει και τον Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει από τον δανεισμό του στην ΑΕΛ.

Ακόμη μη ξεχνάμε τον Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος είναι στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Είναι ποδοσφαιριστής που έχει εξελιχθεί και φυσικά ο Πορτογάλος θα κόουτς θα πάρει την τελική του απόφαση. Πάντως στο βάθος της μεταγραφικής περιόδου όλα δείχνουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα ψάξουν και για επιθετικό.