Ολυμπιακός: Υπόκλιση σε Μπα στη Σενεγάλη

Ο Ουσεϊνού Μπα κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα της καριέρας του με τον Ολυμπιακό και στη Σενεγάλη γνωρίζει πρωτοφανή αποθέωση.

Ολυμπιακός: Υπόκλιση σε Μπα στη Σενεγάλη

Ο Ουσεϊνού Μπα κατέκτησε το δεύτερο πρωτάθλημα της καριέρας του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός μάλιστα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του Πειραιά, αφού σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 31 συμμετοχές.

Ο 25χρονος αμυντικός στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έπαιξε σε 16 ματς και μέσα από τις καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει καταφέρει να κερδίσει και θέση στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης. Κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, έκανε το ντεμπούτο του σε αυτό και είδε την καριέρα του να αλλάζει από τη στιγμή που αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Το επίτευγμα του Ουσεϊνού Μπα δεν έχει περάσει φυσικά απαρατήρητο στην πατρίδα του. Στη Σενεγάλη φιλοξενούν μεγάλα αφιερώματα στον ποδοσφαιριστή των "ερυθρόλευκων" και αναφέρουν ότι είναι τιμή για την πατρίδα τους ότι στέφθηκε πρωταθλητής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Θυμίζουμε ότι ο Ουσεϊνού Μπα αποχώρησε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ένα πρόβλημα που τον ταλαιπώρησαν πριν τα ματς με την Άρσεναλ και τον κράτησε εκτός. Όπως φαίνεται δεν είναι κάτι σοβαρό και ο 25χρονος στόπερ θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.