Μαρτίνς: «Για αυτό έφυγε ο Βινάγκρε από τον Ολυμπιακό»

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξήγησε στον πορτογαλικό Τύπο για ποιο λόγο αποχώρησε τον χειμώνα από τον Ολυμπιακό ο Ρούμπεν Βινάγκρε.

Μαρτίνς: «Για αυτό έφυγε ο Βινάγκρε από τον Ολυμπιακό»

Αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό στα... χασομέρια της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Οι προσδοκίες ήταν πολλές, αλλά έφυγε κακήν κακώς λίγους μήνες αργότερα.

Ο λόγος για τον Ρούμπεν Βινάγκρε. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ δεν κατάφερε ποτέ να «κουμπώσει» με το υπόλοιπο σύνολο, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε μία από τις χειρότερες μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια σε σχέση με τις προσδοκίες που υπήρχαν.

Ο Βινάγκρε πλέον παίζει στην Φαμαλικάο, όπου κάνει... θραύση και ήδη οι «μεγάλοι» του πορτογαλικού πρωταθλήματος τον έχουν βάλει στο «σημάδι».

Ο Πέδρο Μαρτίνς κλήθηκε να μιλήσει στον τηλεοπτικό σταθμό «Canal 11» και να εξηγήσει τους λόγους που ο Βινάγκρε δεν κατάφερε να βοηθήσει.

«Πάντα έβλεπα ότι είχε μεγάλες δυνατότητες και ικανότητες για να είναι ενας εκλεκτός μπακ. Είναι αυτό που ελπίζω. Ο Ρούμπεν έφτασε στην Ελλάδα λίγο αργά. Είχαμε ξεκινήσει ήδη το πρωτάθλημα όταν ήρθε, ενώ προερχόταν από τραυματισμό. Ήρθε τραυματίας από τη Γουλβς και από την εθνική ομάδα», είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και κατέληξε:

«Επί δύο μήνες δεν ήταν σε θέση να δουλέψει και τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Δεν προσαρμόστηκε και γι' αυτό δεν πήγαν καλά τα πράγματα, αλλά κυρίως λόγω του τραυματισμού του. Όταν στη συνέχεια ήθελε να παίζει, αποφασίσαμε ότι το καλύτερο γι' αυτόν θα ήταν να ακολουθήσει ένα νέο πρότζεκτ».

Εμείς θα προσθέταμε πάντως, ότι ο Βινάγκρε είχε και ένα κακό συνήθειο. Να κάνει θεραπείες όλη την εβδομάδα και ξαφνικά να... ανασταίνεται παραμονή των αγώνων του Champions League. Εν ολίγοις, έδειχνε λες και έπιασε λιμάνι με το ζόρι!