Super League: Οι αριθμοί της 3ης αγωνιστικής των Playoffs και Playouts

Η 3η αγωνιστική των Playoffs και των Playouts της Super League έκρυβε συγκινήσεις και ανακατατάξεις.

Super League: Οι αριθμοί της 3ης αγωνιστικής των Playoffs και Playouts

Ο Παναθηναϊκός έχασε για πρώτη φορά στη σεζόν με ανατροπή. Η Λαμία νίκησε για πρώτη φορά με ανατροπή και μάλιστα μέσα στα Γιάννενα. Η ομάδα της Ηπείρου έχασε για έκτη φορά στη σεζόν σε αγώνα που προηγήθηκε, ενώ συνολικά δεν έχει κερδίσει εννέα παιχνίδια, που βρέθηκε μπροστά στο σκορ, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League.

Οι αριθμοί της 3ης αγωνιστικής των Playoffs και Playouts της Super League:

  • 300 αγώνες στα ελληνικά πρωταθλήματα έφτασε ο Χουάν Μουνάφο. Ο 33χρονος Αργεντίνος μέσος ήλθε στην Ελλάδα το 2009 για τον Πανθρακικό, έπαιξε ελάχιστα, αλλά ένας δανεισμός στον Πλατανιά του έδωσε την ώθηση να γυρίσει στην Κομοτηνή και να συνεχίσει από τότε μια σπουδαία καριέρα. Έχει 249 αγώνες στη Super League, 25 στην Β' Εθνική και 26 στην Γ' Εθνική. Υπολογίζοντας αγώνες Κυπέλλου και Ευρώπης, συμπλήρωσε 350 αγώνες με φανέλες ελληνικών ομάδων.
  • 200 αγώνες Super League στην προπονητική του καριέρα συμπλήρωσε ο Μάκης Χάβος με το τρίτο παιχνίδι στον πάγκο του Απόλλωνα. Ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2010 με τον ΠΑΟΚ και δούλεψε ακόμα στη Βέροια, στον Παναιτωλικό (τρεις φορές), τον Αστέρα Τρίπολης και τη Λαμία. Είναι ο 38ος προπονητής που φτάνει τους 200 αγώνες στην ιστορία της Α' Εθνικής/Super League. Έχει 63 νίκες, 59 ισοπαλίες και 78 ήττες. Ο 52χρονος τεχνικός από τη Χαλκιδική έχει ακόμα 342 αγώνες ως ποδοσφαιριστής στην κατηγορία.
  • 50 αγώνες Super League στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης έφτασε ο Μίλαν Ράσταβατς, έχοντας 19 νίκες, 19 ισοπαλίες και 12 ήττες. Μόνο ο Στάικος Βεργέτης με 103 και ο Σάκης Τσιώλης με 65, έχουν περισσότερους αγώνες από τον Ράσταβατς. Ο Σέρβος έχει άλλους 60 ως προπονητής της Ξάνθης.
  • 30 έγιναν οι ποδοσφαιριστές που έχουν σκοράρει με τη Λαμία στη Super League, όταν πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης ο Άνταμ Τζανετόπουλος στα Γιάννενα. Μάλιστα ήταν το πρώτο γκολ του Βολιώτη στόπερ στην καριέρα του στην κατηγορία φτάνοντας τα 70 παιχνίδια. Το δεύτερο γκολ της Λαμίας πέτυχε ο Μίλος Ντέλετιτς, πρώτος σκόρερ της φέτος με έξι γκολ.