Ολυμπιακός: Ευχάριστα νέα για τον Ουσεϊνού Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα, o οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, νιώθει πολύ καλύτερα έπειτα από το νέο ξαφνικό πρόβλημα στη μέση.

Ολυμπιακός: Ευχάριστα νέα για τον Ουσεϊνού Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα αποχώρησε νωρίς από το ντέρμπι και από το πουθενά βγήκε στον Πέδρο Μαρτίνς ένας άσος από το μανίκι με την είσοδο του Αχμέντ Χασάν.

Ναι μεν οι πανηγυρισμοί ήταν σε πρώτο πλάνο μετά το 3-1 επί του Παναθηναϊκού λόγω της κατάκτησης του 46ου πρωταθλήματος στην Ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά υπήρχε και η αγωνία για την κατάσταση του Ουσεϊνού Μπα.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ έδειχνε πολύ καλύτερα λίγη ώρα μετά το παιχνίδι, Αποχωρώντας από το Καραϊσκάκη έλεγε στους συμπαίκτες του ότι ένιωσε πολύ καλύτερα μετά τις νέες ενοχλήσεις που παρουσίασε στη μέση του και το πιθανότερο είναι την Πέμπτη (15/4) όταν επιστρέψουν οι Πειραιώτες στις προπονήσεις, να είναι σε θέση να προπονηθεί.

Φυσικά, δεν υπάρχει και κανένα νόημα από πλευράς Μαρτίνς να πάρει το οποιοδήποτε ρίσκο, αν ο Μπα δεν βγάλει σε φουλ ένταση τις προπονήσεις έως το παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ (18/4).

Η εικόνα του στις προπονήσεις θα κρίνει εν πολλοίς την παρουσία του ή όχι στο αρχικό σχήμα κόντρα στον «Δικέφαλο του βορρά». Η ουσία είναι ότι δείχνει να μην είναι τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του όσο έδειχνε τη στιγμή της αποχώρησής του από τον αγωνιστικό χώρο.

Μην ξεχνάμε ότι πέρασε πολύ μεγάλη ταλαιπωρία προ τριών εβδομάδων με τον τραυματισμό του στη μέση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βοηθήσει στο πρώτο παιχνίδι με την Άρσεναλ.