Χιμένεθ: «Να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία»

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Άρη και δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους.

Χιμένεθ: «Να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία»

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από το "Κλεάνθης Βικελίδης" επικρατώντας με σκορ 3-1 του Άρη και βγάζοντας αντίδραση μετά τις ήττες από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το ματς με τους Θεσσαλονικείς μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και στάθηκε στην αμυντική συνοχή που είχε η ΑΕΚ σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Ο Ισπανός προπονητής εμφανίστηκε ικανοποιημένος στην ομιλία που έκανε στους ποδοσφαιριστές του και μάλιστα με την απόδοση της άμυνας.

«Θέλω να ξέρετε πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απ’ όσα είδα στο ματς και ειδικότητα στο αμυντικό κομμάτι, με το πώς κινούμασταν στην άμυνα, μέχρι το πώς καθοδηγούσε ο ένας τον άλλον, από τον τερματοφύλακα μέχρι την επίθεση. Αυτή πρέπει να είναι η βάση μας για τη συνέχεια. Μπήκαμε στον αγώνα όπως πρέπει να μπαίνουμε και αντιδράσαμε σωστά όταν δεχθήκαμε το γκολ. Μετά δεν απειληθήκαμε. Θα πετύχουμε τους στόχους μας αν κρατήσουμε όλα αυτά τα στοιχεία και στα επόμενα παιχνίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μανόλο Χιμένεθ.