Ολυμπιακός: Αυτό που έλειπε από τον Μπρούμα

Ο Μπρούμα κατάφερε να καθορίσει την εξέλιξη του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και να αλλάξει τη ψυχολογία του.

Ολυμπιακός: Αυτό που έλειπε από τον Μπρούμα

Ο Μπρούμα εδώ και καιρό έψαχνε να κάνει ένα καλό ματς, αλλά σε αγώνα με μεγάλο αντίπαλο. Τι καλύτερο για τον Πορτογάλο να το πετύχει αυτό που κυνηγούσε στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ξεκίνησε βασικό τον Μπρούμα στο ντέρμπι με τον "αιώνιο" αντίπαλο, αλλά τον έβαλε αλλαγή.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ μπήκε στο παιχνίδι στο 68' στη θέση του Φορτούνη και κατάφερε να είναι καθοριστικός για την εξέλιξη του αγώνα. Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός στο διάστημα που έπαιξε έβγαλε την ασίστ στον Χασάν που έκανε το 2-1 και έβαλε στο 90+6 το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού.

Ο τρόπος που πανηγύρισε το γκολ του φανέρωσε ότι ήταν κάτι που το ήθελε πολύ καιρό. Ο Μπρούμα είχε ανάγκη να σκοράρει σε ένα μεγάλο ματς και το έκανε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ερχόμενος από τον πάγκο κατάφερε να αποδειχτεί καθοριστικός για την ομάδα του Πειραιά και να την ξεμπλοκάρει σε ένα σημείο που έψαχνε το γκολ για να πάρει τη νίκη.

Το ήθελε πολύ αυτό και για λόγους ψυχολογίας ο Πορτογάλος εξτρέμ των "ερυθρόλευκων", αλλά και γιατί δίνει τη μεγάλη του "μάχη" για να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο ίδιος θέλει σαν… τρελός να μείνει στον Ολυμπιακό και του χρόνου και αυτό διότι ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει βοηθήσει πολύ να εξελιχθεί και να γίνεται καλύτερος. Φυσικά το τι θα γίνει είναι κάτι που θα φανεί το καλοκαίρι και εξαρτάται ξεκάθαρα από τις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν.