Ολυμπιακός: Οι δύο μέρες ρεπό έγιναν τελικά τριήμερο «δώρο» από τον Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά από αρκετά... παρακάλια των παικτών του, έδωσε τελικά μία μέρα παραπάνω ρεπό ως «δώρο» για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Οι δύο μέρες ρεπό έγιναν τελικά τριήμερο «δώρο» από τον Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς τις περισσότερες φορές είναι ανένδοτος σε θέματα ρεπό. Ειδικά όταν ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του αγωνιστικές υποχρεώσεις, είναι ακόμα πιο αυστηρός ως προς τη συχνότητα με την οποία θα πηγαίνουν οι ποδοσφαιριστές του στον Ρέντη.

Αυτή τη φορά όμως οι καταστάσεις ήταν ολίγον τι διαφορετικές! Από τη μία η καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό. Από την άλλη η κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος. Και τέλος το «δωράκι» που στο τέλος ήθελε να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες του για όλα όσα πέτυχαν φέτος στη Σούπερ Λίγκα.

Αρχικά το πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού ήταν να έπαιρναν δύο μέρες ρεπό και να επέστρεφαν στον Ρέντη το μεσημέρι της Τετάρτης (14/4). Οι παίκτες όμως δεν έχασαν την ευκαιρία τους.

Βλέποντας τον Πορτογάλο τεχνικό να πετάει στους επτά ουρανούς με την κατάκτηση του τίτλου, έσπευσαν να του ζητήσουν ένα έξτρα δωράκι. Ποιο ήταν αυτό; Μία μέρα παραπάνω ξεκούρασης. Στην αρχή ο Μαρτίνς αντέδρασε λόγω του αγώνα που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (18/4).

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα, δεν σημαίνει κιόλας ότι θα τα... φορτώσει και στον κόκορα. Δεν έχει σκοπό να δώσει κανένα δικαίωμα και θα παλέψει όλα τα ματς μέχρι τέλους, ανεξάρτητα από το αν θα προχωρήσει σε εκτεταμένα ροτέισον ή όχι.

Οι παίκτες επέμειναν λίγο παραπάνω και τελικά ο Μαρτίνς τούς έκανε το χατίρι. Οπότε, την Πέμπτη (15/4) θα ξαναβρεθούν στον Ρέντη για προπόνηση.