Ο πρόεδρος της πορτογαλικής Λίγκας αποθεώνει τον Πέδρο Μαρτίνς

Ο πρόεδρος της Primeira Liga, Πέδρο Προένσα αποθεώνει τον Πέδρο Μαρτίνς και τους υπόλοιπους Πορτογάλους που εργάζονται στον Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος της πορτογαλικής Λίγκας αποθεώνει τον Πέδρο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα του έχοντας στην τεχνική ηγεσία τον Πέδρο Μαρτίνς. Στην Πορτογαλία ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας γνωρίζει την αποθέωση από τους συμπατριώτες του. Ενδεικτικό είναι ότι στην επιτυχία του 50χρονου κόουτς αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της Primeira Liga.

Ο Πέδρο Προένσα απένειμε τα εύσημα στον κόουτς του Ολυμπιακού, αλλά και στους υπόλοιπους Πορτογάλους που εργάζονται στην ομάδα του Πειραιά και έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου γι' ακόμα μία χρονιά.

«Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι το απόλυτο παράδειγμα του πορτογαλικού ταλέντου στο εξωτερικό. Είναι ένα από τα ξεκάθαρα παραδείγματα του ταλέντου των Πορτογάλων ανά τον κόσμο. Έφυγε από την Πορτογαλία για την Ελλάδα, τον αγκάλιασε το πρότζεκτ του Ολυμπιακού, το ίδιο έκανε και εκείνος για αυτό το πλάνο και μόλις πήρε το 2ο πρωτάθλημά του. Είναι μία τρομερά υπερήφανη στιγμή για την πορτογαλική Λίγκα. Περήφανη στιγμή για αυτά τα επιτεύγματά του

Συγχαρητήρια στον Πέδρο και τους Πορτογάλους που είναι μέρος του τεχνικού επιτελείου του και φυσικά σε Σα, Σεμέδο, Σίλβα και Μπρούμα που είναι επίσης πρωταθλητές Ελλάδας. Τι γεμάτη μέρα».