Μαρτίνς: «Ονειρεύομαι τίτλο με γεμάτο γήπεδο, mvp η ομάδα, κάναμε πολλά πέναλτι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού τόνισε ότι ονειρεύεται έναν τίτλο με γεμάτο γήπεδο.

Μαρτίνς: «Ονειρεύομαι τίτλο με γεμάτο γήπεδο, mvp η ομάδα, κάναμε πολλά πέναλτι»

Το δεύτερο του πρωτάθλημα στον πάγκο του Ολυμπιακού κατέκτησε ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά αυτό που θέλει είναι το επόμενο να το πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά. Ο Πορτογάλος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι ονειρεύεται ξανά γεμάτο το γήπεδο.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μίλησε:

Για το πως φαντάζεται τον Ολυμπιακό έναν χρόνο μετά: Να κατακτούμε έναν τίτλο σε ένα γήπεδο γεμάτο φιλάθλους. Αυτό που θέλουμε είναι οι ζωές μας να επανέλθουν στην κανονικότητα.

Για το εάν το μυστικό της ομάδας είναι πως εάν δυσκολία να βρει έναν MVP: Πραγματικά είχαμε πει το ίδιο και πέρυσι. Πως MVP είναι η ομάδα. Μία ομάδα ενωμένη. Μία ενωμένη οικογένεια. Παίζουμε και δουλεύουμε ο ένας για τον άλλον και έχουμε κάνει τον Ολυμπιακό πρωταθλητή.

Για το ότι βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός: Θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχουμε κάνει πολλά πέναλτι. Όμως αυτό συμβαίνει γιατί παίζουμε ψηλά και με πίεση. Αυτό αρέσει στους φιλάθλους μας και δεν θα το αλλάξουμε. Ο Ολυμπιακός έχει την ικανότητα και την ποιότητα να γυρνάει τα αποτελέσματα.

Για το κίνητρο για τη συνέχεια: Πάντα υπάρχει γιατί πάντα θέλουμε να δίνουμε καλή εικόνα και να προσφέρουμε θέαμα. Το ότι πήραμε τον τίτλο επτά αγωνιστικές πριν το τέλος δείχνει την ποιότητα. Όμως όποιος παίζει στον Ολυμπιακό πρέπει να σέβεται και να τιμάει τη φανέλα. Έχουμε το κίνητρο να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς από πέρυσι.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας