Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-1: Διούδης: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Την ευθύνη για την ήττα από τον Ολυμπιακό ανέλαβε ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Σωκράτης Διούδης

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-1: Διούδης: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά ο Σωκράτης Διούδης και δεν κρύφθηκε στο τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού δήλωσε για την αναμέτρηση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης : «Ήρθαμε εδώ για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Επειτα από ένα χρονικό διάστημα προσαρμογής στο χορτάρι, νομίζω ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δημιουργήσαμε συνθήκες πίεσης στον αντίπαλο. Το καταφέραμε έως έναν βαθμό. Θα σταθώ στη φάση της ισοφάρισης από ένα δικό μου λάθος. Επειδή φέτος σε αρκετά παιχνίδια με τις εμφανίσεις μου έχω βοηθήσει την ομάδα και έχω πάρει αρκετά εύσημα, θα ήθελα σήμερα να αναλάβω την ευθύνη για την ήττα. Όχι τόσο για το λάθος, αλλά στο χρονικό σημείο που ήρθε το γκολ μας έκοψε τα πόδια.

Ξέραμε ότι θα ασκήσει πίεση ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που έβαλε δύο φορ. Είχαμε και τον Βέλεθ στα χαφ, αλλά δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το σύστημα. Ήρθε η αποβολή και σε ένα τέτοιο ντέρμπι όταν στραβώνουν τα πράγματα, είναι δύσκολο να επανέλθεις.

Έχουμε δρόμο μπροστά μας, ήταν μία τεράστια ευκαιρία, πιστεύαμε στη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πάντοτε μας στενοχωρεί το γεγονός όταν χάνουμε σε ένα τόσο μεγάλο ματς. Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας και έναν σημαντικό στόχο. Θα σηκώσουμε κεφάλι και θα τα δώσουμε όλα».