Μπουχαλάκης: Τιμή μου το περιβραχιόνιο (vid)

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπουχαλάκης, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του τίτλου και στην δική του συνεισφορά στην επιτυχία

Μπουχαλάκης: Τιμή μου το περιβραχιόνιο (vid)

Εφ’ όλης της ύλης μίλησε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έπειτα από την θριαμβευτική κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου από τους ερυθρόλευκους. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε μεταξύ άλλων:

Για το πρωτάθλημα: «Αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή της χρονιάς. Μία μεγάλη σεζόν που συνεχίζεται σερί δύο χρόνια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί κατακτήσαμε το πρωτάθλημα το ταχύτερο δυνατό. Τα δικαιούμαστε από το πρώτο ματς. Καθ’ όλη τη διάρκεια δείξαμε σοβαρότητα, ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλα τα ματς. Μας δόθηκε η ευκαιρία σε ένα ντέρμπι να το πανηγυρίσουμε και να το κατακτήσουμε με αυτόν τον τρόπο».

Για το τι είχε ο Ολυμπιακός και πήρε το πρωτάθλημα: «Τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε δημιουργήσει έναν καλό κορμό. Ο προπονητής μας έχει όλα τα υλικά στο πλάνο του. Είμαστε όλοι δεμένοι, ο ένας γνωρίζει τον άλλον και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου: «Δεν υπάρχει κάτι ακόμα…»

Για τον εαυτό του: «Πλέον έφτασα 28 χρονών, έχω την εμπειρία μέσα από τον Ολυμπιακό και από τον έναν χρόνο που αγωνίστηκα στο εξωτερικό. Όλα αυτά είναι εμπειρίες, είναι μαθήματα και ειδικά στη θέση που αγωνίζομαι. Τιμή μου που φοράω το περιβραχιόνιο αυτής της μεγάλης ομάδας. Οσο αγωνίζομαι και βρίσκομαι στον Ολυμπιακό θα δίνω τα πάντα για τη φανέλα της ομάδας και να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

Για την κριτική που του είχε ασκηθεί: «Με το παραμικρό και το παραμικρό λάθος ή αστοχία αμέσως ασκείται σκληρή κριτική. Όλοι όσοι είναι απέξω είναι εύκολο να το κάνουν. Όλα τα παιδιά, και οι Έλληνες που δεχόμαστε αυτή την κριτική, πρέπει να δουλεύουμε, να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να βελτιωνόμαστε και να μην δίνουμε σημασία. Αυτοί που πρέπει να μας κρίνουν είναι αυτοί που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Εκείνοι ξέρουν αν τα κάνουμε καλά τα πράγματα ή όχι. Οι Έλληνες αδικούνται. Είναι το αγαπημένο χόμπι η κριτική».

Για το τι κρατάει: «Κρατάω τις στιγμές που έχω σκοράρει ή έχω κάνει ένα καλό ματς. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να βλέπω τις αδυναμίες μου και να βελτιώνομαι. Θέλω να κατακτώ πράγματα».