Υπάρχει και… πασίγιο στην Τούμπα, σφαγή για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε δίκαια το 46ο πρωτάθλημα στην ιστορία του και πάει την επόμενη Κυριακή στην Τούμπα, ενώ η «σφαγή» για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια συνεχίζεται

Υπάρχει και… πασίγιο στην Τούμπα, σφαγή για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια!

Πρωταθλητής Ελλάδας επτά αγωνιστικές πριν το τέλος της φετινής Super League στέφθηκε ο Ολυμπιακός μετά την νίκη του επί του Παναθηναϊκού με 3-1.

Κατέκτησε δίκαια τον τίτλο σε μια σεζόν με «ειδικές συνθήκες» μεν λόγω της πανδημίας, αλλά έχοντας 22 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, επτά αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των πλέι οφ!

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ανέβασε την διαφορά της από τον Άρη και πλέον μένει δίχως βαθμολογικό κίνητρο από εδώ και πέρα.

Μένει να φανεί εάν θα την υποδεχθούν με… πασίγιο, όπως συνηθίζεται στην Ισπανία, την επόμενη αγωνιστική στην Τούμπα…

Ο Άρης είδε την εντός έδρας ήττα του από την ΑΕΚ να αποδεικνύεται σχετικά ανώδυνη βαθμολογικά, αφού ο ΠΑΟΚ απέτυχε να κερδίσει στην Τρίπολη τον Αστέρα (1-1), κάτι που δημιούργησε νέα ισοβαθμία των δύο «Δικεφάλων» στο -3 από την δεύτερη θέση.

Για μια ακόμα φορά η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πάντως έδειξε πως είναι ασταθής και δεν μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Σε απόσταση βολής και ο Παναθηναϊκός που παραμένει στο -2 από την ευρωπαϊκή ζώνη, αλλά δεν... χαλάστηκε κιόλας, καθώς δεν θα μπορούσε να υπολογίζει στα… σίγουρα ματς αυτό με τον Ολυμπιακό, ενώ τον δεύτερο του βαθμό στα πλέι οφ πήρε ο Αστέρας Τρίπολης, που θα έχει ρόλο ρυθμιστή από εδώ και πέρα.

H AEΛ ελπίζει ακόμα…

Στα πλέι άουτ ο Βόλος σώθηκε και μαθηματικά αφού με το 3-1 επί του Παναιτωλικού εξασφάλισε και μαθηματικά την σωτηρία του τέσσερις στροφές πριν το τέλος, αφήνοντας την ομάδα του Αγρινίου στην τελευταία θέση.

Κι αυτό γιατί η ΑΕΛ με το πολύτιμο διπλό στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου, «ξεκόλλησε» από την ουρά και σκαρφάλωσε στην προτελευταία θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Έναν πόντο πιο πάνω βρίσκεται ο βελτιωμένος ΟΦΗ, που πήρε λευκή ισοπαλία στην Ριζούπολη από τον Απόλλωνα και προσπαθεί να χτίσει ένα μικρό θετικό σερί αποτελεσμάτων.